Bouw je eigen robot
Home / Robotnieuws / ‘Prometheus’ trailer laat jouw ‘droom’ robot zien

‘Prometheus’ trailer laat jouw ‘droom’ robot zien

De campagne voor de nieuwste film van de Amerikaanse filmstudio Fox is in volle gang. Voor de film ‘Prometheus’ die deze zomer moet uitkomen, heeft Fox al een geweldige promo gelanceerd.

In de promo is de robot David (gespeeld door Michael Fassbender) te zien die allerlei vragen krijgt over wat hij denkt en voelt. David beschrijft hoe het is om een robot te zijn en dat hij menselijke emoties begrijpt, ondanks het feit dat hij een robot is.

David werd gecreëerd door de Weyland Industries, dat is opgericht door Peter (Guy Pearce). De video zelf is gemaakt om de android’s verjaardag te vieren. Aan het eind van de video, spreekt de humanoïde robot zijn dank uit voor degenen die hem geschapen hebben.

De eerste video, ter promotie van de film, werd al in februari uitgebracht in een reeks van ‘TED Talks’, waar kijkers kennis maakten met Peter Weyland van Weyland Corp.

Naast Michael Fassbender en Guy Pearce, zijn ook onder andere Noomi Rapace, Charlize Theron, Idris Elba en Patrick Wilson in de film te zien.

Bron: Aceshowbiz.com

2 comments on “‘Prometheus’ trailer laat jouw ‘droom’ robot zien

  1. DickopNu on said:

    We gaan 2013 dus definitief niet halen. You were right, Maya’s.

    IS er nog iemand op deze planeet die gewoon real-life wenst te leven en zijn?

  2. garetjap2012 on said:

    mijn droomrobot?
    ziet ze op verzoek eruit als beyoncé, en dan weer als rihanna ofzo ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>