Bouw je eigen robot
Home / Robotnieuws / Bill Gates ziet robots als één van de grootste ontwikkelingen

Bill Gates ziet robots als één van de grootste ontwikkelingen

Microsoft-oprichter Bill Gates verwacht dat robots tot één van de grootse ontwikkelingen zullen behoren die de wereld gaan veranderen. Hiernaast rekent hij ook het feit dat alle objecten in de toekomst schermen kunnen zijn en spraakherkenning tot deze groep.

Dat liet Gates weten tijdens een sessie op de website Reddit. Gebruikers konden de oprichter van Microsoft vragen stellen.

Op de vraag van een gebruiker wat Gates ziet als de volgende technologie die net als de pc grote gevolgen zal hebben voor de gemiddelde consument, was het antwoord van de Amerikaanse miljardair: “Robots, ‘pervasive’ schermen en spraakherkenning zullen allemaal de manier waarop wij naar computers kijken veranderen.” Zodra deze ontwikkelingen volwassen zijn, zullen we volgens Gates op nieuwe manieren met onze computers communiceren.

Met ‘pervasive’ schermen verwijst Gates naar een ontwikkeling waarbij diverse oppervlaktes als scherm kunnen worden ingezet.

(Bron/ lees verder: NU.nl en Reddit)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>