Bouw je eigen robot
Home / Robotnieuws / Programma en aanmelding “Robots Supporting Care”

Programma en aanmelding “Robots Supporting Care”

Programma en aanmelding “Robots Supporting Care”

Robots en mensen verbinden, delen, inspireren. Zorgrobotica gebeurt!

 

Wanneer:       woensdag 2 oktober 2013

Waar:               Zorgacademie Parkstad, H. Dunantstraat 2, Heerlen

 

Robots zullen hun intrede doen in de zorg. Kom naar de ‘Robots Supporting Care’ dag op 2 oktober 2013 in Heerlen als u wilt horen en zien wat robots nu kunnen. Zuyd Hogeschool organiseert samen met experts uit binnen- en buitenland deze dag. U hoort lezingen van toponderzoekers, interviews met eindgebruikers, u ziet demonstraties van  verschillende zorgrobots en u kunt mee discussiëren over hoe robots de zorg zullen veranderen.

Zorgrobotica is sterk in opkomst en biedt vele mogelijkheden voor zowel cliënten, mantelzorgers alsook zorgprofessionals. Op 2 oktober brengen we mensen en robots samen om ervaringen en ideeën te delen. Belangrijk is de daadwerkelijke toepassing van deze diensten en mogelijkheden in de dagelijkse zorgpraktijk, vandaar dat we de werelden van zorg, onderzoek én onderwijs verbinden.

 

Deelname is gratis. Komt u ook? Aanmelden is verplicht en kan hier. Het programma is hier te downloaden  en staat ook op de site van ons lectoraat http://www.technologyincare.nl/.

Organisatie: Lectoraat Technologie in de Zorg, Zuyd Hogeschool.

 

 

One comment on “Programma en aanmelding “Robots Supporting Care”

  1. Fred on said:

    Ja kijk, ik weet dat sommige situaties zo zijn en niet veranderen. Maar de omstandigheden he. Die zijn er altijd. Met hun oorzaken en gevolgen. Robots steeds vaker ook. Dus we moeten wel door ermee. Toch Rashid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>