Bouw je eigen robot
Home / Robotnieuws / Robot serveert 360 hamburgers per uur

Robot serveert 360 hamburgers per uur

Hamburgermachine maakt lekkerste hamburgersVoor iets meer dan het minimumloon de hele dag hamburgers bakken in een hamburgertent hoeft binnenkort niet meer.

Een in San Francisco gevestigd bedrijf heeft namelijk een nieuwe machine ontwikkeld die snel en goedkoop de lekkerste hamburgers kan bakken. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat robots deze vaak niet gewaardeerde bijbanen van onze jongeren zullen overnemen.

De Alpha machine van het bedrijf Momentum Machines kookt een smakelijke hamburger met alle gewenste ingrediënten. En pas wanneer de hamburger gebakken is, snijdt de machine de tomaten en augurken om deze vers aan het broodje toe te voegen. Ten slotte verpakt de robot de hamburgers meteen zodat ze geserveerd kunnen worden.

En het doet het met een dergelijke kwaliteit en efficiëntie dat het “gastronomische kwaliteitshamburgers produceert voor fastfoodprijzen”, beweren de makers.

Zie hieronder een schematische weergave van deze toekomstige medewerker van uw lokale hamburgertent:
Hamburgermachine maakt lekkerste hamburgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>