Bouw je eigen robot
Home / Robotnieuws / Top 5 robot stofzuigers thuis

Top 5 robot stofzuigers thuis

Op een dag zullen ze ons allen tot slaaf maken, maar voorlopig moeten deze robot-stofzuigers onze tapijten reinigen.
iRobot Roomba 770 robot stofzuiger

iRobot Roomba 770

De iRobot Roomba 770 is een compacte robot met hoog ontwikkelde sensoren zodat je je niet hoeft te ergeren aan botsingen met andere apparatuur in je huis. De reinigingsautomaat maakt je huis volledig automatisch schoon en valt niet van trappen af. Hij is stil, krachtig en duurzaam. Een grote plus is de lange batterijduur, wat betekent dat de robot lang kan doorgaan tot de vloer schoon is. De robot is op dit moment één van de beste robot stofzuigers. Meer informatie over de  iRobot Roomba 770.

 

Litter-Robot II robot stofzuiger

 

Litter-Robot II

Ja, het is niet helemaal een robot stofzuiger, maar de Litter-Robot staat wel gezellig in je huis. Deze geautomatiseerde kattenbak is zelfreinigend. Hierdoor hoef je nooit meer te scheppen en is het grind altijd schoon.  Om de paar dagen moet je wel de afvalzak vervangen. Meer informatie over de Litter-Robot II.

Samsung Navibot silencio 8895 robot stofzuiger

 

Samsung Navibot Silencio 8895

Samsung Navibot Silencio zie je wel, maar hoor je niet. Zoals de naam al suggereert, is de robot stil maar beschikt wel over genoeg vermogen om je huis schoon te krijgen. Deze stille stofzuigerrobot produceert slechts 62 decibel geluid, wat veel stiller is dan andere robot stofzuigers.  Verder beschikt de robot over een ingebouwde camera en 39 sensoren die ervoor zorgen dat deze Navibot al zijn taken zonder enige hulp uitvoert. De camera houdt in de gaten waar hij geweest is en waar hij nog naartoe moet, terwijl de sensoren zorgen dat de robot voorzichtig te werk gaat. Je hoeft je woning dus absoluut niet robot-proof in te richten. Meer informatie over de Samsung Navibot Silencio 8895.

 

Neato XV 15 robot stofzuiger

Neato XV-15

Met zijn militair ontwerp en grote opgehangen wielen is de robot een opvallend verschijnsel. Neato is vrij slim: het maakt gebruik van een lasersysteem om nauwkeurig een kamer in kaart te brengen om te voorkomen dat robot botst tegen tafelpoten en andere obstakels. De robot beschikt over een grote en intelligente stof opvangbak en is slim genoeg om zijn weg terug te vinden naar zijn oplaadpunt wanneer de batterijen bijna op zijn. Meer info over de Neato XV-15.

 

Robomow RL2000

Nu je alhet stof hebt opgezogen met de robotstofzuigers, kun je wat meer aandacht besteden aan je rommelige gazons met de Robomow RL2000. Deze automatische gazonmaaier is ideaal voor tuineigenaren die te lui zijn of geen tijd hebben om regelmatig hun tuin te maaien.  De RL2000 is een van de meest effectieve, robuuste automatische maaiers op de markt en is ontworpen voor grotere tuinen tot 2000 m2 . Meer info over de Robomow RL2000.

3 comments on “Top 5 robot stofzuigers thuis

 1. Tjeempi de zelfbenoemde redelijkheid on said:

  Aangezien ik groen tapijt heb ga ik voor de Robomow RL2000

 2. shiva69 on said:

  @1 wij hebben altijd de discussie wie de bak van poes mag doen dus ik ga voor de automatische kattenbak

 3. Eenmening on said:

  Gevaarlijke combo een robot stofzuiger die ook de tuin kan doen.
  Kom je thuis, is het gras gezogen en het hoogpolige tapijt gemaaid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>