Bouw je eigen robot
Home / Over ons / Onze Diensten

Onze Diensten

Het doel van deze website is om robotica in Nederland te helpen promoten en verder te ontwikkelen. Want Nederland moet in de toekomst marktleider worden op het gebied van innovatieve robottechnologie.

Wij vinden robotica cool, interessant en ontzettend leerzaam.

Op de website vind je het laatste robotnieuws, robotevenementen, voorbeelden van Nederlandse robots en ook hoe je zelf je eigen robots kunt bouwen.

Wij zien de enorme potentie en mogelijkheden die de sector biedt voor de Polderpioniers. Zie je die ook?

Onze diensten

Website

Onze website is een grote bron van informatie voor onze bezoekers. Wekelijks krijgen wij duizenden unieke bezoekers.

Wij bieden diverse en gerichte advertentiemogelijkheden aan in overleg.

Robots Bouwen

Robots bouwen is een grote hobby van ons. Wij hebben hiermee een klein begin gemaakt (zie video’s), maar zullen ons hierin nog meer gaan verdiepen en in de toekomst meer robots bouwen. Wij zijn hiervoor opzoek naar sponsors.

Evenementen

Wij wonen regelmatig robotica evenementen bij zodat we op de hoogte blijven van de laatste trends en daarnaast zien wij wat leeft onder de robotica liefhebbers. Daarnaast zijn wij regelmatig actief voor deze evenementen, zoals als robot controller en robot jury lid op de First Lego League Benelux finale (georganiseerd door www.techniekpromotie.nl).

Lessen en workshops

Desgevraagd kunnen wij de mogelijkheden bespreken voor het verzorgen van workshops en interessante lessen over robotica, Kunstmatige Intelligentie en computers.

Wilt u wat vragen? Heeft u tips en suggesties? Wilt u zelf een bijdrage leveren? Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op.

Ook zijn wij geïnteresseerd in samenwerkingen op het gebied van ‘robotica ontwikkelen in Nederland’.
U kunt ons emailen naar info@robot161.nl.