Bouw je eigen robot
Home / Robotnieuws / Zwermen quadrocopters spelen James Bond Theme

Zwermen quadrocopters spelen James Bond Theme

Onderzoekers aan de Amerikaanse University of Pennsylvania zijn bezig met het ontwikkelen van Quadrotors die als een groep samen kunnen werken. Wij hebben eerder al gezien hoe de robots in de meest ingewikkelde 3D formaties vliegen en allerlei obstakels vermijden, terwijl ze altijd op een gepaste afstand van elkaar blijven.

Toch kunnen de robots ook voor andere (minder nuttige) doeleinden gebruikt worden. Tenminste, dat dachten de studenten. In hun nieuwste en coolste video hebben zij een aantal quadrocopters onder handen genomen om de James Bond Theme te spelen.

In de video hieronder ziet u een zwerm van quadrocopters die de James Bond Theme op echte instrumenten spelen. De kleine robots landen op de toetsen van een piano, slaan tegen een trommel en gebruiken ook andere instrumenten om de bekende melodie te spelen.

zie de video:

One comment on “Zwermen quadrocopters spelen James Bond Theme

  1. Surferboy on said:

    Tof gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>